Opbrengst sponsorloop: 2000 euro

 VBianca is sprakeloosrijdag 3 juli begon voor basisschool de Wilgetoren te Hilversum de zomervakantie met een zeer positief bericht. Tijdens de eindviering van dat jaar werd het bedrag bekend gemaakt dat opgehaald was bij de sponsorloop van 17 juni.  Bianca Smolders kwam de cheque in ontvangst nemen en wist even niet goed wat ze moest zeggen toen ze hoorde hoeveel de kinderen bij elkaar hadden gespaard.

De kinderen hadden met elkaar 641 statiegeld flessen opgehaald. Dat was goed voor een bedrag van 160,25. Daarnaast hadden alle kinderen hun best gedaan om sponsoren te vinden die geld wilden betalen voor de rondjes die zij renden. Alles bij elkaar hebben de kinderen daar 1839,75 mee opgehaald. Bij elkaar kwam dat op een bedrag van 2000,-

Bianca neemt de cheque in ontvangst

Bianca neemt de cheque in ontvangst